Merenje učinka zaposlenih
„Uvođenje sistema  za merenje učinka zaposlenih predstavlja uspostavljanje okvira u kom se mogu usmeravati performanse ljudskih resursa unutar organizacije, u okviru koga se može pratiti, usmeravati i motivisati njihov rad.“   - Clark


Uspešne poslovne organizacije u sve većoj meri prepoznaju kritičan značaj koji planiranje i praćenje rezultata rada zaposlenih ima na celokupne rezultate rada organizacije.  Uz male troškove uvođenje sistema merenja učinka zaposlenih omogućuje:

 

Naše usluge i tim

Zaposlenje Org nastoji da obezbedi kompletan dijapazon usluga iz ove oblasti, u cilju potpunog prilagođavanja specifičnim potrebama svake firme ili organizacije. Usluge se kraću od nadgledanja i pomoći prilikom samostalnog uvođenja sistema i  obuke zaposlenih koji rade na izradi sistema, pa do  uvođenja kompletnog sistema od strane našeg tima.

Na poslovima merenja učinka zaposlenih radi naš stručni tim koji poseduje višegodišnje iskustvo u vođenju procesa izrade sistema. Pored osnovnog tima, obezbedili smo i saradnju sa saradnicima za specifične oblasti koji su iskustvo gradili na sistemima merenja učinka kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Pored malih i srednjih preduzeća, projekti na kojima su članovi tima radili uključuju telekomunikacione operatere, državne institucije i ustanove, finansijski sektor i velike proizvodne sisteme.  Upravo ova multidisciplinarnost tima omogućava najefikasniji pristup sistemu, a sve u cilju pružanja najbolje usluge.

 

Troškovi i koristi

Troškovi uvođenja i održavanja sistema isplativi su već nakon godinu dana. Povećanje prihoda ostvareno uvođenjem adekvatnog sistema za merenje učinka zaposlenih je značajno, jer direktno i indirektno utiče na kvalitativno poboljšanje poslovanja, i to kroz:

-  pružnje uvida u konkretne rezultate kod kvantitativno merljivih ciljeva (zacrtanih normi)
-  smanjenje ili potpunu eliminaciju prekoračenja rokova
-  obezbeđivanje ostvarenja i sprovođenja osnovne misije organizacije
-  značajno poboljšanje komunikacije na svim nivoima
-  podsticanje direktnog zalaganja zaposlenih za ostvarenje zajedničkih ciljeva
-  obezbeđivanje transparentnosti ciljeva
-  pružanje jasne i strukturisane dokumentacije pogodne za različite analize
-  nedvosmisleno ukazivanje na oblasti koje zahtevaju dodatno angažovanje i poboljšanje

Upravljanje učinkom obuhvata aktivnosti koje treba da obezbede ostvarivanje unapred određenih ciljeva na efektivan i efikasan način.

Kontakt

Ako ste želite da uvedete sistem merenja učinka ili Vam je potrebno povremeno savetovanje prilikom procesa koji vodite, možete nas kontaktirati putem email-a ili na telefon 011/2180696 (radnim danom od 10 do 17 časova), a mi ćemo Vas pozvati da nas posetite. Direktnim predstavljanjem ciljeva koje imate pronaći ćemo najbolje modele za njihovo ostvarivanje.   

Početna Poslodavci---Usluge---Cenovnik---Registracija---Kontakt---O servisu---Početna strana---Marketing---Seminari

© 2004 - 2011, Sva prava zadržana od strane zaposlenje.org