Selekcija kadrova i testiranje

Ovo je najbolji, najlakši i najpouzdaniji način za pronalaženje kandidata. U ovom slučaju, ceo posao selekcije kadrova potpuno prepuštate nama. Vi nam u razgovoru ili putem email-a dajete tačan opis radnog mesta i uslova koje treba da ispuni kandidat. Time se sav Vaš posao završava, a ostalo je naša briga. Prema datim parametrima, postavljamo oglas, biramo najbolje kandidate iz baze CV-eva, po potrebi obavljamo razgovor sa njima i na kraju Vam šaljemo kontakt podatke korisnika za koje mislimo da najbolje odgovaraju postavljenim zahtevima. Sam proces traje od 5 do 30 dana, a cena se formira na osnovu samog zahteva. Baza od 75456 korisnika nam daje mogućnost da odgovorimo i na veoma specifične zahteve.

Cena konkursa zavisi od više parametara i formira se od osnovne cene konkursa za konkretno radno mesto, na šta se dodaju troškovi testiranja. Od Vas zavisi koliki će ti troškovi biti time što ćete odrediti koji deo posla mi obavljamo. Ovo je najbolje uložen novac, jer ćete dobiti najbolji pregled kandidata za Vaš konkurs. Moguće je i "snimanje" radnog mesta, testiranje kandidata, kao i potpuna psihološka procena kandidata, ali i angažovanje spoljnih saradnika koji bi obavili dodatna testiranja znanja i sposobnosti za specifična zanimanja. Možemo Vam organizovati i postavljanje oglasa u novinama, preporučiti Vam gde da ga postavite, i obraditi sve prispele prijave.

Interaktivna selecija kandidata
Interaktivna selecija kandidata je metoda osmišljena da klijentu pruži najbolji mogući uvid u sposobnosti i karakter budućeg kandidata. Ako se odlučite za ovu opciju bićete više nego zadovoljni. Kontaktirajte nas direktno da bi Vam predstavili ovaj vrlo specifičan i efikasan način selekcije kadrova.

Osnovna cena selekcija kandidata (SSS): U zavisnosti od bruto plate
Osnovna cena selekcija kandidata (VSS): U zavisnosti od bruto plate
Dodatno kontaktiranje kandidata (van selekcije): 450 dinara / kandidatu
Obavljanje razgovora sa kandidatima (van selekcije): 1800 dinara / razgovoru
Dodatna selekcija i nestandardna provera kandidata: U zavisnosti od zahteva
Interaktivna selekcija kandidata: od 64000 dinara

Testiranje prilikom odabira kandidata
Pored stručnosti, važnu ulogu može da igra i psihološki profil kandidata. IS Zaposlenje Org u saradnji sa svojim saradnicima nudi usluge testiranja kandidata. Možemo obaviti psihološko testiranje kandidata, testirati znanje jezika, rada na računaru i stručnost iz odredjenih oblasti. Psihološka testiranja obavljaju naši saradnici koji imaju i višedecenijsko iskustvo u struci, po unapred predviđenim programima. Način i obim testiranja iz ostalih oblasti se dogovara za konkretni slučaj. Detaljnije >>>

Početna Poslodavci---Usluge---Cenovnik---Registracija---Kontakt---O servisu---Početna strana---Marketing---Seminari

© 2004 - 2011, Sva prava zadržana od strane zaposlenje.org